Fecha y hora oficial

{{ clock | date:'EEEE' }} {{ clock | date:'d' }} {{ clock | date:'MMMM yyyy' }}

{{ clock | date:'HH:mm' }}

Quejas solucionadas

En este apartado encontrará quejas que durante su tramitación se han solucionado gracias a la intervención del Síndic y a la colaboración de la Administración afectada. Por tanto, en estos casos no ha sido necesario finalizar el expediente con una resolución a la Administración.

06/09/2019

Servicis públics / Servicios públicos

Ayuntamiento de Orihuela.

05/09/2019

Règim jurídic / Régimen jurídico

Ayuntamiento de Albal.

29/08/2019

Atenció a la dependència / Atención a la dependencia

Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas.

La promotora de la queja reclama, tras 14 meses de demora , resolución PIA de su madre.

El Ayuntamiento de Xirivella informa que con fecha de julio de 2017 la Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas ha resuleto el PIA de la persona dependiente. Se procede al cierre de la queja.

29/08/2019

Atenció a la dependència / Atención a la dependencia

Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas.

La promotora de la queja reclama , tras más de un año de demora, resolución PIA.

La Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas informa que, en julio de 2019, ha resuelto el Programa Individual de Atención (PIA) reclamado. Se procede al cierre de la queja.

29/08/2019

Atenció a la dependència / Atención a la dependencia

Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Dependència. Demora. El promotor de la queixa manifesta que al novembre de 2017 va presentar sol·licitud de reconeixement de situació de dependència del seu pare, i recentment, el 26/03/2019 se li ha reconegut un grau 1 amb caràcter permanent.

Després de la intervenció del Síndic de Greuges, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ens va trasllat l'informe, i en vam donar coneixement al promotor de la queixa. L'informe determinava que amb data 31 de maig de 2019 s'ha resolt el seu Programa Individual d'Atenció que li reconeix el dret a una Prestació Econòmica per a Cures en l'Entorn Familiar i Suport a Curadors no Professionals amb una quantia mensual de 153 euros i data d'efectes des del dia 24 de maig de 2018.